Presentació del nou disc de Vendetta a la sala Rock City amb Saï Saï com a convidat.

Per fi va arribar la nit del 6 de maig. No tenia altre pensament des del Viña Rock; podria veure a Vendetta en directe a la sala Rock City. La setmana es va fer eternament llarga, però, finalment es feren les deu de la nit del dissabte.

Juntament amb Vendetta va tocar Saï Saï, un grup de reagge i soul valencià que va inundar la sala amb bon rotllo i un ambient agradable. El concert va començar amb mitja hora de retard, però no ens van defraudar en cap moment. El so de la bateria, els primers acords de cada cançó ens feien un somriure d’orella a orella.

20170506_230338

Quan va acabar Saï Saï va haver un descans que es va allargar més del normal,  però per fi arribà l’hora. Sobre les dotze començà el concert de Vendetta; la primera cançó que tocaren va ser Bother the police. Després d’aquesta cançó el concert s’atura de sobte, no enteníem què passava, semblaven problemes tècnics. Li passaren el micro al bateria per a entretindre’ns mentre se solucionaven. Finalment, es va solucionar i tornaren a començar el concert.

El concert de Vendetta es va dividir en dues parts, la primera en la que va predominar el reagge amb temes com ÁfricaReggaen Hegan o No sabéis amar . Cal dir que tots els músics eren cantants, cosa que impressiona en un primer moment perquè no estem familiaritzats amb aquest model de concert. El trombó, al final d’aquesta primera part, va dir »llevamos años en los escenarios, pero nunca habíamos visto un pogo en un reagge» nosaltres pensàrem: »açò és València».

La segona part, que va abastar els últims 45 minuts del concert, començà amb Pasos de acero i va continuar amb cançons d’aquest estil més combatiu i reivindicatiu. Altres cançons que tocaren en aquesta part van ser SumaLa parranda Botella de ron. El grup va acabar el concertàs amb les cançons Pao pao Leña al fuego.

WhatsApp Image 2017-05-09 at 23.40.22

Deja un comentario