Tot a punt per a la IV edició del Espiga Rock en Sueca amb BOIKOT i més grups

Comença una nova edició del Espiga Rock al recinte fester de Sueca (Pol. industrial, nº38). Aquesta nit es celebrarà la IV edició amb un total de 7 grans grups com BOIKOT, ASPENCAT, EBRI KNIGHT, MAFALDA, SMOKING SOULS, PUPIL.LES,BARBARITATS i el discjòquei RULE. Ja estan els horaris per a gaudir dels millors grups del panorama valencià. A més a més, es realitzarà una mena d’homenatge a Joan Fuster, un dels escritors valencians més prolífics del segle XX. Obres com la de «Nosaltres, els valencians» reflexen la identitat d’un poble valencià que va patir els atacs de la dictadura franquista. Ens han deixat La Gossa Sorda, Obrint Pas i Orxata, però ara tenim els Atzembla, els Smoking Souls o Zoo, així que no pare la festa valenciana!

La imagen puede contener: texto

HORARIS ESPIGA ROCK 2017 | FACEBOOK

Un dels grans al.licients d’aquesta nit són els BOIKOT. Aquesta banda madrilenya de ska punk porta en actiu des de 1987. Des de llavors col.leccionen 12 àlbums d’estudi i un en directe: «Boikotea» (2014). Festibang va tindre la oportunitat de vore’ls al Gandia Sound Festival 2016 on van incendiar la nit donant un espectacle èpic. ‘Inés’, ‘Kualkier Día’ i ‘Korsakov’, temes que no has de perdre’t. Amb un repertori renovat, tenim als SMOKING SOULS des de Pego. ‘Cendra i Or’ és el nou treball dels pegolins que estan petant-ho per tot arreu dels Països Catalans. Es van consagrar al Festivern de 2015 amb el tema ‘Nit Salvatge’, una cançó preciosa, significativa i combativa. Farem del fred calor?

El reggaecore de MAFALDA i el rap combatiu de PUPIL.LES també estaran al Espiga Rock 2017. ‘La última vez que te escucho’ és l’últim àlbum de Mafalda, grup que Festibang també va atestiguar al Festardor 2016. La lluita contra el masclisme i la presència de la dona a la música, objectius d’aquestes des que va nàixer la banda. Les Pupil.les, abans denominades com Pupil.les Dilatives, presentaran el seu nou disc ‘Les Silenciades’, un LP que pretén lluitar contra els micromasclismes i el patriarcat actuals.

IMG_20161029_032759.jpg

MAFALDA AL IV FESTARDOR 2016 | FESTIBANG

ASPENCAT s’acomiada dels escenaris per tal de prendre’s un descans molt merescut, -i tant-. Els de Xaló no han parat un segon des que va iniciar-se l’any, passant per festivals d’entitat com el Bioritme, Rabolagartija, Arenal Sound, Shikillo Festival, The Juergas Rock Fest, Marea Rock, Tingladú, Acampada Jove, Viña Rock, Gazpatxo Rock, etc. Vos podem dir que la seva posada en escena és impresionant. Esperem que no siga l’últim segon de la seva música. Des d’Argentona (Catalunya) arriben els EBRI KNIGHT amb el seu folk-rock hooligan en català. El seu últim treball, ‘Foc’, és una passada escoltar-lo i ballar-lo en directe amb bengales. Al Festivern passat ja ho vam viure i va resultar fantàstic.

Des de Xàtiva aterra BARBARITATS, grup que va guanyar el concurs per tal d’arribar ací. Festibang els va conèixer a la Fira de Xàtiva 2016 on van actuar junt a La Raíz, Zoo i Dremen. Uns músics molt jòvens amb moltes coses a dir i reivindicar. Al Espiga resultaran un aparador per a molts músics analistes. Ens veguem aquesta nit espigueros!

#EspigaRock #SuecaésJoanFuster #IVAniversari #SuecaEnFestes

 

Deja un comentario